Easter Eclairs

 

 

 

 

Easter Eclairs
Easter Eclairs i mitt kök

Snart är det Påsk.

Påsken tycker jag är den absolut mysigaste helgen av alla som vi har i Sverige, oftast helt kravlös och okomplicerad med massor av god mat och godsaker. Ofta är det fint väder med, fast i år känns det ju tveksamt…..
Påsken i år ska firas hemma med svärföräldrarna och en del av familjen, vårt Colombiasällskap helt enkelt. Det kommer bli hur kul som helst!
Vi ser verkligen fram emot detta. Såklart kommer det bli mängder av god mat, svärfar är en riktig fena i köket minsann. Jag ska fixa lite ”ägg under täcke” att ta med och någon form av fika
och kanske blir det då de här eclairen som jag provbakade här nu på morgonen.  Jag använde mig av ett recept jag hittade på köket.se, det är Leila Lindholms recept. länk här..https://www.koket.se/leila-bakar/leila-lindholm/eclair/    Dock använde jag en slät tyll när jag spritsade ut P7 och jag bakade faktiskt av dem i ca 22 minuter istället för 15 som det står i receptet , krämen uteslöt jag bara kaffet och tillsatte ett par msk lemoncurd, lite rivet citronskal och lite citronsaft. Det blev hur gott som helst. Glasyren gjorde jag av florsocker och äggvita för lite tjockare fastare konsistens.

Lycka till. Kärlek//Betty

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + åtta =