När man bara måste baka det man funderat på ett slag

dekor Berså Stig LindbergThe Berså Cake.

När jag gjorde den senaste tårtan till en kund, The Mr H-Cake, så gjorde hon så fin reklam för den, hon fotade tårtan i sitt retrohem och det var på det viset jag fick inspiration till denna tårtan med handmålad marsipan.
Det blev dekor Berså som stig Lindberg gjorde till Gustavsbergs Porslinsfabrik.
Från början hade jag tänkt göra en annan tårta med en teknik och material jag inte jobbat med förut, men det får jag återkomma till en annan gång för jag kände att jag bara var tvungen att göra denna först 🙂
Tårtan har smaken av Romrussin och Vanilj.
Den ska min lilla mamma få idag.

Ha en fin första Advent, Kärlek// Betty

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − två =